Garnet Art Bt

Mottónk: olyan megbízásokat vállalunk, amiben a legjobbak lehetünk.

Téliesítés

Tervezést, megvalósítást és beüzemelést követően fontos a karbantartás. Őszi téli időszakban elengedhetetlen az öntöző víztelenítése fagyok előtt. A csatlakozó vízvezetékeken a golyós szelepek elzárása, víztelenítése. Csőhálózatból, mágnes szelepekből és öntözőfejekből a víz eltávolítása nagynyomású ( 3,5 – 7 bar )kompresszorral. Intelligens rendszereknél ciszterna és kútszivattyúk leállítása, a mesterszelepek leürítése kötelező feladat. A jó minőségű szivattyúk beszerzése költséges, ezért a szakszerű üzemszünet időtartama alatt is hetente egy megjáratás ajánlott. Ezt a programot tartalmazza a legtöbb vezérlő berendezés, amelyet a szivattyús rendszerekhez ajánlanak a gyártók és kivitelezők.
Amikor a vezérlő leállítására kerül sor, kikapcsolt állapotban is a 220V-os hálózathoz célszerű csatlakoztatva hagyni. Minimális áramfogyasztással nyugalmi állapotban csak az akku időszakos töltését végzi, és a szivattyú működtetését felügyeli. Esőkapcsoló letakarása téli üzemmódban megsokszorozza annak élettartamát.
A körültekintő téliesítés öntöző berendezésünket és pénztárcánkat megkíméli a tavaszi beüzemelésnél előforduló nem várt meglepetésektől, kiábrándító meghibásodásoktól.

Ehhez nyújt szakszerű segítséget megrendelőinknek csapatunk, Budapesten és környékén, Pestmegyében.